Juniorträning i Umeå Sörfors Golfklubb

Vi vill att alla ska få möjlighet att spela golf och att få utvecklas därför erbjuder vi träningsgrupper för våra juniorer! Som förälder hänvisas du under barnets träning till egen träning eller en stund i restaurangen för att träningstillfällena ska bli så bra som möjligt. Tack vare ett stort intresse har vi utökat möjligheterna till träning i klubben. De uppdaterade träningsgrupperna gäller från och med den 6 juni.

Ansvarig tränare för juniorerna är Thomas Nilsson, vid frågor kontakta honom eller Lars Norqvist som är ansvarig för Juniorkommittén.

Thomas Nilsson: 070-561 87 24, Golfstore@outlook.com

Lars Norqvist: 070-290 10 71, larsnorqvist@gmail.com

Nedan presenteras de gruppträningar som erbjuds.

Grupp 1 – Juniorer - Nybörjare

Träning söndagar  9.15-10.00 (samling vid rangen). Med nybörjare menas de som är ny i träning i år. Detta är inkörsporten till golfträningarna och utvecklingen som golfspelare. En åldersinriktning på denna grupp är ca 6-12. Saga Granström är tränare för denna grupp.

Grupp 2 – Juniorer – Etablerade juniorer

Träning söndagar (samling vid rangen) 10.15-11.00 och torsdagar, 18.00 -19.00 (samling vid övningsgreenen vid hål 13). I denna grupp tränar de som redan tränat minst en säsong. En åldersinriktning på denna grupp är ca 6-12 år.

På söndagar är Saga Granström tränare för denna grupp tillsammans med Thomas Nilsson.

På torsdagar är Saga Granström tränare tillsammans med Torbjörn Forsberg.

Grupp 3 - Tävlingsjuniorer

Träning söndagar 11.00-12.00. Professionell tränare, Thomas Nilsson leder träningen tillsammans med Saga Granström. En åldersinriktning på denna grupp är från ca 11 år. Denna grupp består av mer erfarna golfspelare som kommer att delta i regionens golftävlingar. Söndagsträning fokuserar på grunder och är anpassad efter en bred målgrupp av golfspelare!

Grupp 4 - Tävlingsjuniorer

Träning onsdagar 17.30-18.30. Professionell tränare Thomas Nilsson leder träningen. Onsdagsträningen vänder sig till de mer erfarna juniorerna som vill tävla i golf och utvecklas som golfspelare.

Golfskoj Fullbokad

måndag 21:a juni - torsdag 24:e juni

Kl. 10:30-15:30

Ledare: Fredrik Larsson mfl.

Vi tränar! Leker och lär oss golf under 4 dgr.

Priset är 1095kronor inkl. lunch.

För mer information kontakta: kansli@sorforsgk.se

Max 20 deltagare
Anmälan sker nedan. Skriv i meddelanderutan matallergi eller något vi behöver veta.