top of page

Peggar på tee.

Vi har problem med peggrester på tee.

Jag anser att sönderslagna peggar kvar på tee är att betrakta som vilken nedskräpning som helst på golfbanan. Vi har valt att inte ha uppsamlingskoppar på tee för peggar för att göra klippningen av tee mer tidsbesparande. Om ni inte vill stoppa ert skräp i bagen så är ruffen intill varje tee en utomordentligt bra soptunna för peggar. Det är precis lika enkelt att slänga peggskrotet ut i ruffen som att placera den i en uppsamlingskopp. Peggarna försvinner ned i höggräset och syns inte och multnar på sikt ner . Nedskräpade tee förstör helhetsbilden och spelupplevelsen. Dessutom riskerar peggskrotet punktera våra släta däck på klipparen och fastna i aggregaten.

Så hjälp oss att tillsammans bidra till en ännu trevligare bana och spelupplevelse och lämna inget peggskrot på tee.

Mvh / Johan Örberg

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page