top of page

Äntligen lite sommarvärme

Efter nästan två veckor av riktigt kallt och eländigt väder ser det nu ut att bli en period med bra väder för banan. I slutet av förra varmperioden togs dukarna av och vi började preppa banan med klippningar mm för att kunna öppna banan. Greenerna fick lite av en kallduch minst sagt. Från att ha legat och myst under dukarna i sängvärmen, till att plötsligt bli blottade, rakade och utslängda i kylan och blåsten. Med kommande väder och dagens gödsling kommer det nog sätta fart igen mot tätare och grönare greener.

OBS ! Vattning dagtid.

Blir det nu soligt och varmt kommer vi köra någon kortare bevattning under dagtid.

Spridare kommer helt utan förvarning starta för att sedan gå ca 5 min.

Bevattning kommer ej förekomma under torsdagens tävlingsspel.

/Johan

Featured Posts
Recent Posts