top of page

Grönare och grönare

I går tog vi av dukarna på greenerna och har börjat klippa. Det ser bra ut för årstiden. På torsdag och fredag ser det ut att komma lite välbehövligt regn. Vi kommer då passa på att gödsla fairways om prognosen ser säker ut. Vi har blivit lovade regn många gånger nu men det har tyvärr skrivits bort närmare i prognoserna.

Här några drönarbilder från idag.

På onsdag tillåter vi elbilar på banan. Det vi vill trycka extra på är att inte köra på de klippta gångstråken mellan tee-fairway, gäller hela säsongen. Marken på dessa stråk blir väldigt kompakt vilket ger dålig/ingen gräsväxt. Kör ej heller nära greener då dessa bevattnas rikligt under våren och det är risk för körskador.

/Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page