top of page

Säsongsavslut på ordinarie greener, range mm.

Hej alla medlemmar !

Säsongen lider mot sitt slut.

Vi har haft en tid nu med kalla nätter och frost på banan långt in på dagen. Gräset har sedan länge slutat växa pga de låga temperaturerna. De mekaniska skador som fottramp, golfbilar och bollnedslag medför återläks därför ej längre. Vi har placerat teemarkeringarna på plastmatta för de sista dagarnas spel för tee 54 och 57. Dessa delar tee på samtliga hål.

Nu på måndag 15 oktober stänger vi ordinarie greener för säsongen samt börjar korva fairways. Samtidigt är det då elbilsförbud för resten av säsongen. De som vill kan fram till snön faller fotspela banan från plastmatta till vintergreener.

Även rangen stängs på måndag.

Mvh / Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page