top of page

Plötsligt slut på säsongen.

Det var väldigt vad snabbt säsongen tog slut känns det som. Det ihållande regnandet under september oktober satte stopp för några av de planerade arbetena med banan. Det blev helt omöjligt att knivlufta våra fairways och endast några fairways är korvade, Tur dock att vi han med att djupsticklufta greenerna.

Senaste tiden har vi jobbat med rangen och är nu i färd att få på tegel på den nya byggnaden för bollmaskinerna. Byggnaden kommer att målas under våren samt få lockpanel.

Om vädret blir stabilt planerar vi några mindre grävningar på banan innan det kommer för mycket snö.

Träd längs stranden bakom hål 13 kommer att avverkas.

Jag vill passa på att tacka mina fenomenalt duktiga och lojala medarbetare på banan för denna säsong.

Ett särskilt tack vill rikta till Hans Andersson som jag har fått glädjen att återfå under flera säsonger men som nu meddelat att han inte kommer tillbaka . Hans har varit till stor hjälp under åren han jobbat på banan. Han har haft ögonen med sig hela tiden och bidragit till helheten och kvalitén och alltid ställt upp om han har haft möjlighet. Hans har också också med sin humor bidragit till en god stämning i arbetslaget. Lycka till i framtiden Hans !

Det lär bli mer golf för Hans del nu framöver så vi lär inte bli av med honom helt :-)

Mvh / Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page