top of page

Banan efter branden.

Det är nästan så man känner sig bakis på något vis efter den tragiska branden i klubbhuset. Så mycket jobb och energi som har lagts på klubbhuset genom tiderna och inte minst nu i vintras efter vattenskadan. Men jag tror säkert vi kommer resa oss ur askan och när allt är klart kanske vi har ett bättre och mer energisnålare klubbhus.

Banan.

Inga delar av banan närmast klubbhuset har tagit skada av branden med undantag av det skyddsdike vi blev tvungna att gräva bakom 9.ans green för att hindra allt släckvatten att rinna in över greenen.

Pga branden och den tid som har lagts på det så har vi kommit lite i otakt med skötseln. Vi var just i färd med att börja djupsticklufta greenerna bla. Detta arbete kommer idag att påbörjas igen . Ni får ha överseende med att vissa greener kommer att vara lite hoppiga innan vi har hunnit välta dessa.

I skuggan av branden har vi torvat bunkern på hål 6. Återstår att fylla på med sand samt att gräset runtom skall ta sig lite bättre innan den kan tas i spel.

Mvh / Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page