top of page

Liten banrapport

De senaste dagarnas kalla väder har gjort att tillväxten på greenerna inte gått lika snabbt som jag hoppats på. Dock är sådden på gång på samtliga greener och i morgon kommer vi att ta av några av dukarna . Från söndag spås ny värme komma och då kommer det hända mycket med greenerna. Vi kommer bla gödsla och klippa och dressa i mitten - slutet av veckan.

Under veckan så har vi jobbat med att återställa hålen efter stubbfräsningsarbetena runt banan, samt fixat med nya grundsättningar för Tures bod samt rangeboden. Ny placering för dessa är nu bortom Juniorstugan på rangen. En tillfällig elbilsparkeringslänga kommer att färdigställas mellan juniorstugan och friggebodarna till dess att de nya elbilsparkeringarna med tak är iordningställda vid förrådsladan bakom omklädningsbyggnaden.

Vi har även fortsatt med sådd av tee och dressning av dessa.

/ Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page