top of page

Mars- 15

Mars- 15

Snödjupet på banan ligger nu på mellan 25-45 cm. Under snön har vi ett islager på 4-6 cm på greenerna. Isen byggdes på under december månad men det mesta bildades under dagarna före nyår då det spöregnade i två dagar strax innan nyår då marken var tjälad. Nu har vi några varma dagar framöver och jag har skottat de flesta greener i förhoppning att isen skall tina bort.

André börjar bli varm i kläderna och jobbar på flitigt med reparationer och slipning. Bemanningsplanen för sommaren är klar och det blir bekanta ansikten från tidigare säsonger. Janne , Hasse, Linda, Peter, Nils, André och jag. Nils och Linda delar på en heltid samt att de kommer att klippa greenerna under helgerna.

/Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page