top of page

24 Juli - 2015


Under torsdagen färdigställde vi delar av tee 57 på hål 10. Bakre delen av tee't sluttade framåt vilket vi nu har åtgärdat genom att ha höjt upp framkanten och vägt av.

Husqvarnatävlingen.

Jag vill be de spelare som drabbades av att bevattningen gick igång på några greener under tävlingen om ursäkt för det inträffade. Det var något med bevattningsdatorn som spökade och var helt utom min kontroll. Starttiden för bevattningen var satt till 23:00 och jag har ännu inte listat ut vad det hela kan berott på. Hoppas detta inte förstörde rundan alltför mycket och att ni och övriga hade en lättputtad och trevlig runda.

Från och med måndag har jag planerat in att ta två veckors efterlängtad semester, åter den 10 augusti. Under torsdagens banpatrullsdag kommer Jan och Hasse leda arbetet som i stora drag kommer att omfatta rensning av bunkrar samt lite arbeten på klubbhusområdet. Jag har även tänkt mig att några skulle kunna skrapa bron mellan puttinggreenen och chippingreenen. Vi kommer även fixa färg ifall det blir tid över till målning av bron.

Mvh / Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page