top of page

2 Juni -15


Så har vi kommit in i den så kallade sommaren :-) Spöregn och kallt i går men bättre idag. Det har hunnit torka upp något under dagen vilket gjorde att vi kunnat klippa delar av vissa fairways. Även teena har kunnat klippas. Greenerna tar sig om än det går långsamt. De fick sig en sanddressning idag och på torsdag och fredag kommer de att klippas och vältas bägge dagar. Vi fortsätter att klippa de fairways vi kan så fort det är nog torrt utan att vi inte kör sönder. I morgon väntas åter regn. Får se då om vi får möjlighet att plantera den planerade granhäcken längs tee 4.

Jag vill också passa på att tacka er alla för fina insatser under städdagen. Bra jobbat alla

Banans öppnande.

Jag har i samråd med Thomas Axelsson och Ordförande beslutat att öppna för spel på ordinarie greener under lördagens tävling. På nian kommer det att vara provisorisk green och delar av tian. Efter tävlingen kommer flaggorna åter placeras ut på provisoriska någon dag för att greenerna skall kunna återhämta sig. Det är inte säkert att samtliga fairways kommer att vara klippta på lördag pga väta , ej heller ruffarna. Jag hoppas ni har överseende med detta och har en trevlig dag trots allt. Vädret ser iaf ut att bli fint. Jag ber er vara försiktiga när ni går på greenerna och lyfta på fötterna!

Förbud mot golfbil råder än så länge till det torkat upp mer.

Vi ses på banan !

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page