top of page

1 Juli - 2015


Tack till alla er som kommit fram, ringt eller på annat sätt framfört alla positiva beröm över banan i samband med de senaste dagarnas tävlingar. Det är verkligen kul med så bra feedback. Faktiskt skall jag vara lite osvensk och hålla med. Banan har verkligen utvecklats sista tiden ! Våra ansträngningar med fläckarna på Green 9, 10 och 18 har fallit väl ut och idag har vi klippt ner fläckarna på G9 och G10 samt dressat och vältat. Vi har idag sänkt klipphöjden ytterligare på greenklipparen och efter dagens vältning rullar det än bättre.

Det är också kul att inte se nedslagsmärken överallt på greenerna. Principen att laga alla nedlagsmärken på den sista greenen vid shootgunstart är väldigt bra.

/Johan

Featured Posts
Recent Posts
Arkiv
Följ oss gärna på sociala medier
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page