Liten banrapport

May 19, 2016

De senaste dagarnas kalla väder har gjort att tillväxten på greenerna inte gått lika snabbt som jag hoppats på. Dock är sådden på gång på samtliga greener och i morgon kommer vi att ta av några av dukarna . Från söndag spås ny värme komma och då kommer det hända mycket med greenerna. Vi kommer bla gödsla och klippa och dressa i mitten - slutet av veckan. 

 

Under veckan så har vi jobbat med att återställa hålen efter stubbfräsningsarbetena runt banan, samt fixat med nya grundsättningar för Tures bod samt rangeboden. Ny placering för dessa är nu bortom Juniorstugan på rangen. En tillfällig elbilsparkeringslänga kommer att färdigställas mellan juniorstugan och friggebodarna till dess att de nya elbilsparkeringarna med tak är iordningställda vid förrådsladan bakom omklädningsbyggnaden.

Vi har även fortsatt med sådd av tee och dressning av dessa. 

 / Johan

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Greenkeepern har ordet

March 24, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

April 28, 2020

October 1, 2019

September 23, 2019

September 4, 2019

July 16, 2019

Please reload

Archive