Mars- 15

March 24, 2016

Mars- 15

Snödjupet på banan ligger nu på mellan 25-45 cm. Under snön har vi ett islager på 4-6 cm på greenerna. Isen byggdes på under december månad men det mesta bildades under dagarna före nyår då det spöregnade i två dagar strax innan nyår då marken var tjälad. Nu har vi några varma dagar framöver och jag har skottat de flesta greener i förhoppning att isen skall tina bort. 

André börjar bli varm i kläderna och jobbar på flitigt med reparationer och slipning. Bemanningsplanen för sommaren är klar och det blir bekanta ansikten från tidigare säsonger. Janne , Hasse, Linda, Peter, Nils, André och jag. Nils och Linda delar på en heltid samt att de kommer att klippa greenerna under helgerna.

/Johan

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Greenkeepern har ordet

March 24, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

October 1, 2019

September 23, 2019

September 4, 2019

July 16, 2019

Please reload

Archive