Greenfeemedlemskap/Årsgreenfee

Vi erbjuder de flitigaste gästspelarna möjlighet att lösa greenfeemedlemskap/årsgreenfee.

Följande förutsättningar gäller för särskilt medlemskap i Umeå Sörfors GK

1) Du är aktiv medlem i annan SGF-tillhörig golfklubb, där de ekonomiska villkoren för medlemskap är liknande dem hos Umeå Sörfors GK. Vi förbehåller oss rätten att själv avgöra vilka klubbar som uppfyller dessa krav.

2) Om du av Umeå Sörfors GK antagits som medlem och erlagt fastställd avgift för särskilt medlemskap och därefter begär utträde ur din moderklubb kommer Umeå Sörfors GK att avregistrera dig från Umeå Sörfors GK. Detta görs så snart vi fått vetskap om utträdet ur moderklubben och utan ekonomisk kompensation till dig.

3) För närvarande är avgiften 2 500 kr. Om hemmaklubbens avgift är lägre än 2 500 kr tillkommer ett belopp så att din hemma-avgift och greenfee-avgiften blir 5 500 kr tillsammans.

Kontakta vårt kansli om du vill bli greenfeemedlem.

kansli@sorforsgk.se