Seniorer 450 kr

Juniorer 250 kr (under 21 år)

Vi har en greenfee-överenskommelse gällande reducerad greenfee med Umeå GK, Robertsfors GK, Bjurholms GK och Örnsköldsviks GK (Puttom). Seniormedlemmar får 100 kronor i rabatt på ordinarie greenfee och juniorerna 50 kr i rabatt på ordinarie greenfee.

Obs. inga rabatter gäller helgdagar före 12:00
(gäller även frikort och biljetter från SGF /NVGF)

Bokning via receptionen längre fram än 13 dagar åsätts en avgift på 50 kr för varje bokad spelare. Gäller dock ej fullbetalande greenfeegäster.

Du måste anmäla din ankomst minst 20 minuter innan bokad speltid för att inte riskera att förlora speltiden. Uteblir du vid upprepade tillfällen från bokad tid utan avanmälan kan din bokningsmöjlighet begränsas.

Före kl 16.00 på vardagar och efter kl 16.00 på helgdagar ges möjlighet att via receptionen boka en 9-hålsrunda till greenfee om 300 kr. (kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej under juli månad)

På fredagar efter kl 16.00 finns möjlighet till Pay and Play-spel. Ordinarie greenfee erläggs och minst en ordinarie medlem ska delta i bollen.

Ungdomar tillhörande klubb i Norr- och Västerbottens Distriktsförbund

Golfklubbarna inom NVGF har överenskommit om fritt spel för sina ungdomar (t o m det år han/hon fyller 16). När vårt kansli är bemannat låter vi också ungdomar födda 2003 och senare tillhörig golfklubb i Norr- och Västerbotten spela gratis. Detta gäller under förutsättning att besökarnas moderklubbar tillämpar samma förmåner. Det kan finnas smärre olikheter i tillämpningen av dessa regler, tex som på vår klubb ”när kansliet är bemannat”.

Följande förutsättningar råder på Umeå Sörfors Golfklubb:

1. Besökande ungdom tillhör golfklubb som själva tillämpar överenskommelsen
2. Fritt spel vardagar 09.00-18.00 (fredagar 09.00-16.00)
3. Fritt spel övriga tider och dagar i spelande, greenfeebetalande målsmans sällskap
4. Samtliga besökande ungdomar skall skriva in sig i greenfeeboken.

Greenfee