BLI GOLFVÄRD

Golfvärd är ett socialt och viktigt uppdrag som ansiktet utåt för klubben där du genom ditt engagemang bidrar till vår gemensamma utveckling!

I uppgifterna ingår att trevligt bemöta greenfee-gäster och medlemmar och på så sätt främja trivseln på klubben! Som golfvärd agerar du en slags förlängd arm till kansliet och får klubbens besökare att känna sig välkomna.

SOM GOLFVÄRD ÄR DU EN VIKTIG DEL AV KLUBBEN

Du arbetar ensam eller i par mellan 10:00 och 14:00 på tävlingsfria vardagar eller helger (om det inte önskas en golfvärd vid en bestämd tävling).

Du välkomnar spelare, kollar deras bokade tider och ser till att spelet på banan flyter på.

Du kontrollerar även att det finns papper på toaletterna och utedassen och genomför stickprovskontroller på behörigheten att vistas på banan (greenfee).

Du får tillgång till en golfbil (om uthyrningen tillåter), för att just se till att spelet på banan flyter på bra.

Du är närvarande och finns till hands att svara på frågor och lösa problem och ge enkel info om banan och banvård.

Helt enkelt ett trevligt och viktigt uppdrag!

Som golfvärd får du tillgång till kaffe och fika när du jobbar! I slutet av säsongen bjuds du in till en golfvärdsavslutning med mat och träning!

Klicka på knappen för att få mer detaljerad information om uppdraget!

Tack för att du vill engagerar dig i Umeå Sörfors Golfklubb!

Fyll i dina uppgifter nedan samt ärendet i "meddelande".

Success! Message received.