Distansmedlem

Avgiften för år 2017 är 900:-. Denna ger fullt medlemskap i Sörfors Golfklubb. Ni spelar på halvgreenfee på Umeå Sörfors GK, erhåller golftidningen Svensk Golf om ni är bosatta i Sverige och försäkras av klubben.

För att få vara distansmedlem måste du bo utanför Norr- och Västerbottens Golfförbunds distrikt.

Umeå Sörfors GK är er moderklubb. Ansökan om distansmedlemskap och intyg eller tidigare Hcp-kort skickar du till Sörfors GK, Box 232, 901 05 Umeå eller kansli@sorforsgk.se. Så snart vi hinner skickar vi en faktura och medlemsbricka till dig.

Observera! Om Du löst medlemsskap är Du medlem tills Du säger upp Dig. Detta innebär att Du vid årsskiftet kommer att faktureras för nästkommande år och skall behandla fakturan precis som vilken annan faktura, dvs betala eller bestrida. Golfklubben har kostnader för Dig så länge Du kvarstår som medlem.