Boende

Vi kan erbjuda olika övernattningsalternativ för den som vill och behöver.

Ett specialerbjudande hos Dragonen First Hotel, husvagnsplats eller övernattningsstuga på klubbhusområdet!

Dragonen First Hotel

Reser du från annan ort? Eller behöver du en välförtjänt semester på hemmaplan?
Perfekt, vi har ett specialerbjudande hos Dragonen First Hotel!

Dragonen First Hotel är ett familjärt hotell i centrala Umeå, fem minuters promenad från centralstationen och gågatan med fantastisk shopping. Med 93 rum och fyra konferensrum – ett på 240 m² med plats för upp till 250 personer – är hotellet ett utmärkt val för konferenser, evenemang, romantiska semestrar och aktiva resor.

Njut av traditionell svensk mat med lokal prägel på vår hotellrestaurang Harriets. Koppla av i vår lounge med varm eller kall dryck, eller varva ned efter en hektisk dag i vår relaxavdelning med bastu – och om du vågar kan du prova ”ishinken”.

I specialerbjudandet ingår för 455kr/pp del i dubbelrum, frukost, rabatter i citybutikerna och ett glas bubbel. Enkelrumspris 750 kr.

Bokas via 090-12 58 00 eller dragonen@firsthotels.se.

För specialerbjudande ange koden Golf20 vid bokning!

Husvagnsplatser

I anslutning till vår parkering vid klubbhusområdet finns möjlighet att ställa husvagn/husbil!

Det finns elstolpar som klarar 1 kw samt tillgång till duschar och toaletter i klubbens omklädningsrum.

Priset ligger på 100kr/natt.

Övernattningsstuga

Nu finns möjlighet att hyra en enkel övernattningsstuga på klubbhusområdet!
Stugan är för tillfället utrustad med två våningssängar (4 sängplatser) samt bord och stolar. Duschar och toaletter finns tillgängliga i klubbens omklädningsrum. Ta med egna lakan eller hyr av oss.

Priset ligger på 400kr/natt.

Sociala Medier

instagram-glyph-icon-vector-logo-white.p